Job vacancies at government and private sector in Malaysia.Daily updates…..Jawatan Kosong 2013

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

Video Panduan Tatacara Menghadiri Temuduga Kerajaan

[smartads]

Video ini boleh dijadikan panduan kepada mereka yang akan menghadiri temuduga kerajaan terutamanya kepada mereka yang baru pertama kali menghadiri temuduga.

Selain itu,ebook Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan ini pula adalah ebook yang sangat lengkap untuk membantu calon menghadapi temuduga kerajaan –> Rahsia Lulus Temuduga Kerajaan!

Semoga berjaya!

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

PERHATIAN : CARA MEMOHON JAWATAN YANG DITAWARKAN & PERINGATAN SEBELUM MENULIS KOMEN

Iklan dan sebarang jawatan kosong yang dipaparkan melalui blog ini tiada kena mengena dengan kami.Kami cuma menyampaikan maklumat tentang iklan ini daripada pihak asal yang menawarkan jawatan kosong.Mungkin ada iklan dan informasi jawatan yang kami paparkan di blog ini kurang tepat.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala masalah yang berlaku melalui iklan yang ditawar dan dipapar di blog ini.

Maka,sebarang permohonan,pertanyaan,kekeliruan dan apa jua masalah yang anda hadapi berkenaan jawatan yang anda minati,sila tanyakan terus kepada jabatan,kementerian atau syarikat yang mengiklankan jawatan kosong tersebut,sama ada melalui email,laman web,nombor telefon dan sebagainya yang disediakan oleh mereka.

Kepada pengungjung blog yang berminat untuk memohon jawatan yang ditawarkan sila klik link yang diberikan pada iklan dan sila ikuti arahan yang diberikan untuk mengetahui bagaimana cara-cara untuk memohon.Jangan tinggalkan sebarang komen yang mendedahkan maklumat peribadi anda kepada umum.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala maklumat peribadi yang anda dedahkan.

Harap Maklum.Terima Kasih.

8 thoughts on “Video Panduan Tatacara Menghadiri Temuduga Kerajaan

  • Naim says:

    salah satu panduan yang sangat bagus dan berguna. :)

  • naza says:

    terima kasih kerana menyediakan panduan yang amat berguna untuk menghadiri temuduga..nak panduan bagi wanita pulak camne?..

  • azmey says:

    terima kasih di atas panduan yg disediakan..ia bnyk membantu dlm mmpertingkatkn ilmu saya ketika menghadiri temuduga.

  • Rahim says:

    xguna video camni…kalo nak interview ngn kerajaan mesti ade kabel baru dpt keje..semua penipu yg amik temuduga xbleh pkai.hampeh.lancau

  • IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII says:

    yer betul .. siyes lew.. sistem kroni jew tak habis2.. boleh blah la

  • ferio says:

    ye dop??? aku g interview dop pkai kabel pom.. buleh jerr… sembang la lu derrrrrrr……

  • Ewan says:

    bagus dengan panduan yang diberikan tetapi muzik x bersesuaian kerana muzik lebih kuat menyebabkan kurang jelas soalan dan jawapan yang diberikan

  • iema says:

    ape kutuk2 ni..xbaik laa..rezeki tu Allah nak bagi,kalau dah memang rezeki dia dapat,nak wat mcmmne..kalau pkai kabel 2 t’pulang pd individu 2 sndri samaada nk berbakti dgn kerajaan dengan cara yg ikhlas n telus atau tidak..so..LU PK LA SENDIRI!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site is protected by WP-CopyRightPro