Job vacancies at government and private sector in Malaysia.Daily updates…..Jawatan Kosong 2013

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

Kursus Sijil Pendidikan Awal Kanak-kanak (TABIKA/TASKA) KEMAS 2011/2012

Tawaran Mengikuti Kursus Sijil Pendidikan Awal Kanak-kanak (TABIKA/TASKA) KEMAS tahun 2011/2012

KLIK DI SINI UNTUK IKLAN

KLIK DI SINI UNTUK BORANG PERMOHONAN

Tarikh Tutup Permohonan: 21 Mac 2011

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

PERHATIAN : CARA MEMOHON JAWATAN YANG DITAWARKAN & PERINGATAN SEBELUM MENULIS KOMEN

Iklan dan sebarang jawatan kosong yang dipaparkan melalui blog ini tiada kena mengena dengan kami.Kami cuma menyampaikan maklumat tentang iklan ini daripada pihak asal yang menawarkan jawatan kosong.Mungkin ada iklan dan informasi jawatan yang kami paparkan di blog ini kurang tepat.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala masalah yang berlaku melalui iklan yang ditawar dan dipapar di blog ini.

Maka,sebarang permohonan,pertanyaan,kekeliruan dan apa jua masalah yang anda hadapi berkenaan jawatan yang anda minati,sila tanyakan terus kepada jabatan,kementerian atau syarikat yang mengiklankan jawatan kosong tersebut,sama ada melalui email,laman web,nombor telefon dan sebagainya yang disediakan oleh mereka.

Kepada pengungjung blog yang berminat untuk memohon jawatan yang ditawarkan sila klik link yang diberikan pada iklan dan sila ikuti arahan yang diberikan untuk mengetahui bagaimana cara-cara untuk memohon.Jangan tinggalkan sebarang komen yang mendedahkan maklumat peribadi anda kepada umum.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala maklumat peribadi yang anda dedahkan.

Harap Maklum.Terima Kasih.

162 thoughts on “Kursus Sijil Pendidikan Awal Kanak-kanak (TABIKA/TASKA) KEMAS 2011/2012

 • sabrina says:

  saya berminat untuk menjadi guru tadika kemas. tolong maklum pada saya sekiranya ada kekosongan. tq.

 • Muniroh says:

  saya berminat menjadi guru tabika kemas,sekiranya ada kekosongan tolong maklumkan pada saya,terima kasih.

 • Aimi Izzaty says:

  Assalammualaikum… saya aimi izzaty binti ahmad ingin memohon jawatan ini jika ada kekosongan,saya berminat untuk menjadi guru tabika / taska jika di beri peluang….sekiranya masih ada lagi kekosongan untuk jawatan ini,saya berharap pihak tuan / puan dapat memaklumkan kepada saya,terima kasih.

 • Nur says:

  Salam…sy berminat untuk menjadi guru tadika,dan sy juga pernah mengmbil diploma pendidikan awl kanak-kanak tapi separuh jalan samapai semester 4 kerana masalah kewangan…Saya memang minat sgt n kalau berpeluang saya ingin mengambil kursus sijil yang kemas tawarkan…

 • Eyda says:

  Assalam sya mahu menjadi warga pendidik kanak-kanak . .Bantulah sya.Sya amat berminat.Nur boleh tak bagitahu sya mcmana awk mgambil diploma pndidikan awal kanak-kanak. Maksud saya macamana awak mendaftar.Di mana ye?

 • MARWIYAH says:

  Salam 1 Malaysia. saya amat berminat untuk menjadi guru tabika. sekiranya ada kekosongan di WP Labuan, mohon maklum kepada saya. terima kasih.

 • Ilmu merupakan wahana manusia meninggikan kualitas hidupnya. Semangat belajar adalah ciri pribadi berkualitas :)
  Trims atas tulisannya Gan!

 • ANNUR BT MOHD FATHIL says:

  SAYA SEDIA BERKHIDMAT UNTUK TADIKA / TASKA KEMAS.

 • Nanie Lee says:

  sy juga ingin menjadi salah seorang guru Tadika Kemas…..sekiranya ada kekosongan di sekitar Port Dickson,mohon maklumkan yer…tq.

 • niknurulhuda bt arifin says:

  sy jg ingin mjadi salah seorang guru tadika kemas.tolong hubungi saya jika ada kekosongan.disekitar kota bharu Kelantan.t.q

 • niknurulhuda bt arifin says:

  sy jg ingin mjadi salah seorang guru Tadika Kemas.tolong hubungi saya jika ada kekosongan.di sekitar Kota Bharu Kelantan.t.q

 • It’s remarkable in support of me to have a site, which is beneficial in favor of my experience.
  thanks admin

1 2 3 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site is protected by WP-CopyRightPro