Job vacancies at government and private sector in Malaysia.Daily updates…..Jawatan Kosong 2013

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

Job Vacancy at Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN)

The Inland Revenue Board of Malaysia (IRBM) is one of the main revenue collecting agencies of the Ministry of Finance. The Department of Inland Revenue Malaysia became a board on March 1, 1996, and is now formally known as IRBM.

IRBM was established in accordance with the Inland Revenue Board of Malaysia Act 1995 to give it more autonomy especially in financial and personnel management as well as to improve the quality and effectiveness of tax administration.

We are an organization of leading tax collector is looking for individuals who are professionals,
dynamic, creative and motivated to join our dedicated Management Team.

1. Pembantu Tadbir (Penaksiran) Gred 21

CLICK HERE FOR JOB APPLICATION AND HOW TO APPLY

Open Interview on 25/06/2012

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

PERHATIAN : CARA MEMOHON JAWATAN YANG DITAWARKAN & PERINGATAN SEBELUM MENULIS KOMEN

Iklan dan sebarang jawatan kosong yang dipaparkan melalui blog ini tiada kena mengena dengan kami.Kami cuma menyampaikan maklumat tentang iklan ini daripada pihak asal yang menawarkan jawatan kosong.Mungkin ada iklan dan informasi jawatan yang kami paparkan di blog ini kurang tepat.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala masalah yang berlaku melalui iklan yang ditawar dan dipapar di blog ini.

Maka,sebarang permohonan,pertanyaan,kekeliruan dan apa jua masalah yang anda hadapi berkenaan jawatan yang anda minati,sila tanyakan terus kepada jabatan,kementerian atau syarikat yang mengiklankan jawatan kosong tersebut,sama ada melalui email,laman web,nombor telefon dan sebagainya yang disediakan oleh mereka.

Kepada pengungjung blog yang berminat untuk memohon jawatan yang ditawarkan sila klik link yang diberikan pada iklan dan sila ikuti arahan yang diberikan untuk mengetahui bagaimana cara-cara untuk memohon.Jangan tinggalkan sebarang komen yang mendedahkan maklumat peribadi anda kepada umum.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala maklumat peribadi yang anda dedahkan.

Harap Maklum.Terima Kasih.

40 thoughts on “Job Vacancy at Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN)

  • Mazlila bet dahlan says:

    :razz:

  • Siti Rozila Romly says:

    :razz: assalamualaikum…Sya siti rozila binti romly berumur 25thn.Sya berkelulusan SPM dan mempunyai pengalaman kerja,sya sgt berminat tu bekerja di Lembaga Hasil Dalam Negeri sebagai Pembantu Tadbir.Sya harap pihak tuan puan pertimbangkan permohonan sya ini,sila hubungi sya di 0127851472 @ email sitirozilaromlyct@yahoo.com

  • slach says:

    aiyaa cik siti..baca betul2 la reminder tuh..adehh!!

  • penganggur terhormat says:

    aku akan pastikan aku org pertama yg dtg dan dpt jwtn ini..takbir!

  • Adieyz says:

    Hahahahah bodo korang nie…aku dah pakai kabel dh…mmg kompom dapat dh nie…besau punye kabel…kkwkwkwk

  • husri says:

    sy nk tanye pihak LHDN..
    knp LHDN tidak tawarkan jawatan yang bertaraf tetap..knp kebanyakannya bertaraf sambilan

  • intan says:

    Ingin menambah sumber pendapatan tetapi segan bertemu orang ramai untuk jual produk?Memiliki kepakaran dalam IT? (facebook, blog, twitter dan
    sebagainya, itu pun sudah cukup bagus)24jam menghadap laman sosial di internet,cukup bulan bayar bil. Sia- sia bukan? Alangkah bagus jika sambil berfacebook, duit masuk dalam akaun. Menarik bukan?Sertai kami sekarang,segala bantuan dan info akan diberi. KLIK DISINI http://ik.my/serius_jadi

  • alikelana says:

    besar mana la sngt kabel ko tu en.adieyz..heehehe
    bapak aku pengarah LHDN KL la..heee. tp aku mtk mcm orng len gak.. x main la kabel2.. huu. nampak sngt x konfiden nk bersaing dgn orng..heehehe. pa ar.. bt malu kaum je..

  • Karim Jantan says:

    jgn gado2 …sape nak keje bole jumpa sy…sy la kabel tu..sy konfem bole dptkan keje tu untuk korang semua…kalo korang nak tau, pengarah LHDN tu sy yang tlg dia dulu tau..

  • alikelana says:

    hahaha.. yg sebenarnya atok saya la yg tubuhkan LHDN ni.. en karim jantan tu asalnya atok saya yg bela dia dari kecik.. masa tu dia keluarga dia orang susah.. so, atok saya sayang sngt kt dia.. pastu lantik dia jd ketua LHDN.. dula jwtn pengarah ni nama dia ketua.. skrng atok sy dh x da.. tp dia jasa dia bnyk sngt kt LHDN ni.. harap roh dia ditempatkan bersama-sama orng soleh.. Al-Fatihah

  • mayajannah says:

    mohon pekerjaan dengan LHDN tak pernahnya dapat.

  • atie says:

    :grin: klaka je korang ni..usaha je dulu.rezeki masing2 sape yg tahu kn..

  • shah says:

    pokimak depa… tuih! kepala bapak hampa anjin2 bodo woi.

  • alikelana says:

    hehehe.. apehal dgn shah ni.. tetiba maki hamun ni.. marah dgn LHDN ker? apesal??hehe

  • Karim Jantan says:

    ala shah ko kalo dah takde kabel tu diam2 dah la..pegi mintak tempat laen la…dulu sekolah tak belajar moral ke?kasarnye bahase..amboi amboi amboi……patutla takde kabel…kitorg semua ade kabel tau…tak malu nak keje kat LHDN..

  • alikelana says:

    mcm ni la shah.. ko cube tny dgn karim jantan.. aku dgr dia ada ramai kabel yg besar2.. ari tu aku ada dgr dia nk cari hero utk satu telemovie ni.. cite tu nk tayang raya puasa ni.. tajuk dia orng berbudi kita berbahasa.. try la

  • Penganggur VIP says:

    hmpa toksah harap la, aku dh cop ngn pngarah dh

  • dil says:

    tah pape lah diorg ni nak gaduh pasal keje….nak keje usaha lahhhh….pakai kabel la apalahhhh…..ingtlah ckp tu mcm lupa pada Tuhan jek…..semua rezeki TUHAN yang tentukan….padahal mmg dah rezeki pakai kabel pon mmg dah rezeki ttp dapat…kalau x pakai kabel pon kalo dah rezeki dapat jugak….mcm budak2..

  • huihui says:

    tah2 korang ni pencuri kabel

  • mas says:

    mmg gila lawak r korang nie……..

  • Karim Jantan says:

    ok sile ambil perhatian semua..sy baru lepas tolong submitkan resume org2 yang berminat utk kerja di LHDN ni..result akan keluar esok ptg..jgn risau mesti dapat punye..

  • alikelana says:

    encik karim, borang saya jgn lupe!

  • Karim Jantan says:

    alamak sy atas moto dah ni…mcm mane?ok esok pg sy masuk opis sy terus hantar borang encik alikelana dulu ok..

  • alikelana says:

    aisey.. skang kt mana dh?? brenti la kejap kt mana2.. borang dh siap isi ni..

  • ena says:

    En Karim Jantan sy pn nk jawatan nie…tolong la sy :smile: :smile:

  • naziha says:

    en karim jantan boleh tolong saya dapatkan jawatan di LHDN ini?

  • Karim Jantan says:

    ok nampaknye permohonan yang nak gunakan sy sebagai kabel dah terlalu ramai so untuk yang baru nak mintak tlg sy seperti Cik Ena & Cik naziha tu, anda berdua kena nyanyi satu lagu dulu..kalo boleh lagu tu lirik dia mesti ade kene mengena dgn HASIL..paham kan?tu je cara sy boleh tlg skrg ni..
    untuk yang sy dah tolong smlm jgn risau, minggu depan anda semua dah boleh mula kerja.

    terima kasih

  • cik ting tong says:

    tah pe hape ntah….. usaha sendiri lg bagus dr makan budi org….

  • anne says:

    en. karim…sy xnk jawatan ni…blh tlg x???kuang3…

  • cherish says:

    ntah pape je la komen korg.mcm bdak skola.lwak btol la.haha :mrgreen:

  • bushah says:

    tak perlu nk guna kabel2kerja kat lhdnm. Besar mana pun kabel kalo interview tak dpt nk perform, jgn harap ler… Beri malu kabel tu je… Sini kita cari org yg betul2 nak bekerja n berkelayakan… Harap maklum bg yg nak guna kabel ye.. Ni bkn swasta ye.. Kabel korg tu pun tak dpt nak wat pape kalo korang tak perform n loyar buruk masa interview.

  • Captain Usopp says:

    alamak aku kabel LAN ade la, tu pun dapat free je time daftar streamyx huhu…

  • mira says:

    HAHAHAHAHA klakar la korang nie lucu plak bace…

  • mira says:

    macam2 ragam aku pon tengah cari kerja gak ni..

  • kekekee says:

    patut la kbel kt kg aku slalu ilang..korg2 yg amek

  • Noorshida says:

    Assalamualaikum, Saya berminat untuk memohon jawatan sebagai pembantu tadbir di LHDN. Kelulusan Diploma dlm Purchasing and Material Management. Harap2 mendapat perhatian dan kerjasama dr pihah tuan. Terima Kasih.

  • sariee says:

    dah banyak kali mohon kerja kat goverment termasuk LHDN tapi tak pernah dapat pun…..

  • saya ingin memohon jawatan sebagai pembantu tadbir ( penaksiran) gred 21 jika ada kekosongan sila hubungi keterangan dia atas, sekian terima kasih.

  • rubiah says:

    assalamualaikum,saya rubiah binti abd pasad,saya hanya berkelulusan spm,tapi keputusan saya tak memuaskn,.saya betul2 berminat ingin berkerja di LHDN,jika saya di beri peluang untuk mengisi kekosongan ini,saya janji,saya akan berkerja bersungguh2 sedaya upah saya,.saya harus membantu keluarg saya,dan mengubah kehidupan kmi,dan saya mahu berbkti pada masyrakt,negara saya sendri,.
    jika pihak tuan merasa saya layak,hubungi saya di talian 0148563435,.saya sedia berkhimat d mana saja,.insaallah..

  • shin says:

    hik3 LWAK LA KOMEN KORG, en karim ni mmg jantan tol wakaka..xpe da rezeki dapat la tu n nk bg psanan jgn sskali tggl no pon n papepon pasal mklumat korg xkn xbaca kot reminder kt atas tu..rujuk dlu bru buat kputusan n for u all ,,farewell n all da best

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site is protected by WP-CopyRightPro