Job vacancies at government and private sector in Malaysia.Daily updates…..Jawatan Kosong 2013

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

Jawatan Kosong di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM)

Pihak Pusat Perubatan Universiti Malaya mengalu-alukan rakyat Malaysia yang mempunyai kelayakan untuk memohon jawatan-jawatan yang disenaraikan di bawah :

1. PEGAWAI SAINS (KIMIA HAYAT) GRED C41
2. PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT GRED F41
3. PEGAWAI FARMASI GRED U41
4. JURUPULIH PERUBATAN (PERTUTURAN) U29
5. JURU X-RAY (Radioterapi) U29
6. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N27
7. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) N17
8. PENGAWAL KESELAMATAN KP11
9. ATENDAN KESIHATAN U3
10. PEGAWAI PERUBATAN UD41

KLIK DI SINI UNTUK IKLAN JAWATAN DAN CARA MEMOHON

Tarikh Tutup Permohonan : 31 Oktober 2011

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

PERHATIAN : CARA MEMOHON JAWATAN YANG DITAWARKAN & PERINGATAN SEBELUM MENULIS KOMEN

Iklan dan sebarang jawatan kosong yang dipaparkan melalui blog ini tiada kena mengena dengan kami.Kami cuma menyampaikan maklumat tentang iklan ini daripada pihak asal yang menawarkan jawatan kosong.Mungkin ada iklan dan informasi jawatan yang kami paparkan di blog ini kurang tepat.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala masalah yang berlaku melalui iklan yang ditawar dan dipapar di blog ini.

Maka,sebarang permohonan,pertanyaan,kekeliruan dan apa jua masalah yang anda hadapi berkenaan jawatan yang anda minati,sila tanyakan terus kepada jabatan,kementerian atau syarikat yang mengiklankan jawatan kosong tersebut,sama ada melalui email,laman web,nombor telefon dan sebagainya yang disediakan oleh mereka.

Kepada pengungjung blog yang berminat untuk memohon jawatan yang ditawarkan sila klik link yang diberikan pada iklan dan sila ikuti arahan yang diberikan untuk mengetahui bagaimana cara-cara untuk memohon.Jangan tinggalkan sebarang komen yang mendedahkan maklumat peribadi anda kepada umum.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala maklumat peribadi yang anda dedahkan.

Harap Maklum.Terima Kasih.

33 thoughts on “Jawatan Kosong di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM)

  • fiza says:

    Saya berminat untuk mengisi kekosongan di bahagian pembantu tadbir N17.

  • muhammad muzzammil musa says:

    saya berminat.saya dari aliran sains..tp saya lebih berminat dalam urusan pentadbiran..cmne na apply?

  • era azhar says:

    knape bhgian maklumat kesihatan . di bahagian PENYAKIT x boleh tekan . plssssss tolg

  • fatin says:

    bahagian maklumat kesihatan di bahagian PENYAKIT tak boleh tekan la. sila periksa website tersebut segera. ramai nak apply ni.

  • faiz says:

    Saya berminat dengan jawatan Atendan Kesihatan U3.Harap-harap dipanggil temuduga.

  • farah says:

    nape bhgian mklumat kesihatan di bhgian PENYAKIT xbole nk tekan..??mcm mne nk apply n isik mklumat2 y seterusnya??Please be watching..rmi lg y sdg mnuggu :’(

  • erin says:

    eh btl lah… di bahagian penyakit tak boleh nk isi.. so how come erk?? huhuhu

  • faiz says:

    a’ah la.. tak boleh nak isi yg seterusnya sebab bahagian penyakit tu tak boleh nak masuk.. macam mana ni admin??.. kalau dah boleh,korang bagitahu kat kami ye.. TQ

  • faiz says:

    farah dan erin : try guna internet explore.. saya guna I.E ok je nak isi bahagian penyakit tu.. masalah sama juga kalau guna google crome..

  • ADILA says:

    BETUL LA,BAHAGIA 8,UNTUK PENYAKIT 2 X DPT NAK ISI..CAMNE NAK APPLY JAWATAN KOSONG NIE….

  • ieyfa says:

    saya nak apply untuk pembantu tadbir atau penolong pegawai tadbir… tapi yg plg penting nak apply kan dkt kawan attendan kesihatan…. harap2 dapatla… AMIN..

  • vee says:

    kenape selalu keluar macam nie kalau tekan seterusnya selepas bahagian 8? bole tak tlg cek website korang… tq..

    “Network Error (tcp_error)

    A communication error occurred: “Operation timed out”
    The Web Server may be down, too busy, or experiencing other problems preventing it from responding to requests. You may wish to try again at a later time.

    For assistance, contact your network support team.”

  • nurhidayah says:

    maklumat kesihatan bahagian penyakit tak dapat isi..cmner nak fill up borang ni..pls pihak pengurusan cek balik yer..

  • nurhidayah husain says:

    faiz: tanks for ur info..da dapat da..yup.. korang sume guna internet explorer atau mozila firefox.jgn guna google chrome.. ^_^

  • faiz says:

    nurhidayah husain :sama-sama.. bantu-membantu tu kan amalan yang mulia.. hehe..

  • pencari kerja says:

    website PPUM boleh bagi 1 star daripada 5, hampeh lar..

  • ieyfa says:

    nak tanya.. knape ek masa nak daftar tu, kt bahagian penyakit x blh nak tekan?so kalau saya tak simpan, saya tak blh persi seterusnya.. dari smlm lagi saya try.. please someone help…
    thank you..

  • ieyfa says:

    betulla…. kena guna internet explorer baru blh isi ppum tuh

  • hana says:

    saya x dapat nak sign up.kenapa?

  • fida says:

    UNTUK MAKLUMAN

    Sistem Permohonan Jawatan Online Pusat Perubatan Universiti Malaya akan ditutup untuk sementara waktu bagi membolehkan kerja-kerja menaiktaraf dilakukan.

    Sebarang kesulitan adalah amat dikesali. Terima kasih.

    hemm..menyampah plak..baru nak apply..

  • LINA says:

    U ALL KNE BKAK GNE INTERNET EXPLORE.BRU BLH BKAK BAHGIAN PNYAKIT.

  • awal perak says:

    nk apply xblh..bgaimn nk way

  • awal perak says:

    nk apply xblh..bgaimn nk wat

  • kasih says:

    alhamdulillah dpt apply…harap2 dpt dipanggil utk temuduga..ok je isi semua bahagian tiada masalah pn…hehe..

  • ajem says:

    suka sangat ngan jawatan2 yg di tawarkan

  • hahjaa says:

    knpa xboleh klik pemohanan online

  • faiz says:

    hahjaa : sistem tengah diselenggara kot..

  • juliana says:

    sesape yang da isi,nak tanye..kalau nak mintak yg gred 17 ke atas kene letak kptusan upsr n pmr tak?

  • wan Mahfuzah Binti Wan Osman says:

    ~Jangan dedahkan maklumat peribadi di sini~

  • NORAKMA SHAHIRA BINTI OAMR says:

    Sir/Madam,

    Application for the Post of Radiographer

    I wish to apply for the position of Radiographer at your esteemed organization.

    I believe that my qualification meet your requirements. I new finish study a Diploma in Medical Imaging from University Kuala Lumpur, Royal College of Medicine Perak and majored in medical imaging.

    My interest in the world of radiographer, educational background, special ability and my experience in this profession will serve me very well in this well-known organization. I so wanted to work as radiographer in your organization.

    I believe that I am a suitable person for the above post. My practical training has provided me with a vast experience in dealing with different types of patients and handling different type of general x-ray and special radiographic procedure using CT scan and MRI. I also have experiences handling patient doing mammography examinations . I am able to cop up with the latest updates in the line of medical and I will success in near future. I am a hardworking person, fast learner and able to work under pressure. I am result oriented and able to focus on the task with proven reliability to get the job done.

    I sincerely hope that you will give me the chance and a key to work as radiographer in your organization Your consideration is highly appreciated. I am willing to attend an interview at any time convenience to you. Thank you.

    Call me-012-3440846 / 019-5436936 / 016-6888204

  • APPLY JOB says:

    CORRECTION

    NAME : NORAKMA SHAHIRA BINTI OMAR
    Call me-012-3440846 / 019-5436936 / 016-6888204

  • unknown says:

    i am interested to get to know bout the useless doctor whom cause the kid suffer from intestine infection. i believed that the doctor is from PPUM from a browsing medium. PPUM should take action on how to produce QUALITY and RESPONSIBILITY doctor and nurse. TAKE NOTE! this is so embarrassing!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site is protected by WP-CopyRightPro