Job vacancies at government and private sector in Malaysia.Daily updates…..Jawatan Kosong 2013

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

Jawatan Kosong di Pusat Pelaburan Negeri Johor (JSIC)

The Johor State Investment Centre (JSIC) was established on the 16th August 2004 under a direct administrative order of the Johor State Government. It comes directly under the purview of the “Menteri Besar” or the Chief Minister.

Permohonan adalah dipelawa daripada rakyat Negeri Johor atau Warganegara Malaysia yang berkelayakan
untuk mengisi jawatan di Pusat Pelaburan Negeri Johor (JSIC) bagi jawatan seperti berikut :-

1. Penolong Pegawai Tadbir

KLIK SINI UNTUK IKLAN JAWATAN DAN CARA MEMOHON

DOWNLOAD BORANG PERMOHONAN

Tarikh Tutup Permohonan: 16 April 2012

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

PERHATIAN : CARA MEMOHON JAWATAN YANG DITAWARKAN & PERINGATAN SEBELUM MENULIS KOMEN

Iklan dan sebarang jawatan kosong yang dipaparkan melalui blog ini tiada kena mengena dengan kami.Kami cuma menyampaikan maklumat tentang iklan ini daripada pihak asal yang menawarkan jawatan kosong.Mungkin ada iklan dan informasi jawatan yang kami paparkan di blog ini kurang tepat.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala masalah yang berlaku melalui iklan yang ditawar dan dipapar di blog ini.

Maka,sebarang permohonan,pertanyaan,kekeliruan dan apa jua masalah yang anda hadapi berkenaan jawatan yang anda minati,sila tanyakan terus kepada jabatan,kementerian atau syarikat yang mengiklankan jawatan kosong tersebut,sama ada melalui email,laman web,nombor telefon dan sebagainya yang disediakan oleh mereka.

Kepada pengungjung blog yang berminat untuk memohon jawatan yang ditawarkan sila klik link yang diberikan pada iklan dan sila ikuti arahan yang diberikan untuk mengetahui bagaimana cara-cara untuk memohon.Jangan tinggalkan sebarang komen yang mendedahkan maklumat peribadi anda kepada umum.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala maklumat peribadi yang anda dedahkan.

Harap Maklum.Terima Kasih.

5 thoughts on “Jawatan Kosong di Pusat Pelaburan Negeri Johor (JSIC)

  • bengang says:

    leceh la nak mintak cop2 bagai, last2 borang sampai pejabat masuk tong sampah jugak.

  • hana says:

    kalo kite print sendri form application tak boleh ke?

  • Dari thn 2001 mhon, habok pun x dpat says:

    Salam. Btol tuu, sya skong ckp Bengang… Skrg dh zmn eknomi… Photast itu ini last2, tong smpah… Abis modal hasil penanam anggur yg bersusah payah mengikat perut… X bleh ke tgok yg cetak/phtstat biasa, last2 g intrview bwa yg orginal jgak.. nak tgok sjil cetak yg cop ke? Atau nk tgok mentaliti diri rakyat Malaysia yang datang interview utk brkhdmat menjalani tugas?? Trma ksih. ( maaf hnya skdar kmen )

  • Si Penanam Anggur says:

    penting sgt ke cop2 tu?….. tok ketua kg bz abiskan duet org kg… huhuhuh

  • hitori says:

    aku rase la sume ni just suke2 je kot sbb calon “dah ade”…2 pun maybe ats pertolongan org dlm..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site is protected by WP-CopyRightPro