Job vacancies at government and private sector in Malaysia.Daily updates…..Jawatan Kosong 2013

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

Jawatan Kosong di Lembaga Lada Malaysia (MPB)

Di peringkat perindustrian/eksport, Lembaga Lada Malaysia (MPB) adalah agensi kerajaan yang menerajui Industri Lada Malaysia dalam kawalan kualiti dengan mempraktikkan peraturan antarabangsa dalam operasinya yang pelbagai seperti:
- pembersihan kering dan basah
- pensterilan wap
- pemprosesan lada bersih asli
- penyisihan warna
- pengisaran dan pengadunan
- essential oil dan pengekstrakan oleoresin

Permohonan dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi jawatan-jawatan tetap di perkhidmatan Lembaga Lada Malaysia seperti berikut :

1. Pegawai Penyelidik
2. Pegawai Ehwal Ekonomi
3. Penolong Pegawai Sains
4. Penolong Pegawai Ehwal Ekonomi
5. Pembantu Makmal
6. Pembantu Ehwal Ekonomi
7. Juruteknik
8. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi)
9. Pembantu Penyelidik
10. Pemandu Kenderaan
11. Pekerja Awam Khas
12. Pembantu Am Pejabat

KLIK DI SINI UNTUK IKLAN JAWATAN DAN CARA MEMOHON

Tarikh Tutup Permohonan: 2 Jun 2012

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

PERHATIAN : CARA MEMOHON JAWATAN YANG DITAWARKAN & PERINGATAN SEBELUM MENULIS KOMEN

Iklan dan sebarang jawatan kosong yang dipaparkan melalui blog ini tiada kena mengena dengan kami.Kami cuma menyampaikan maklumat tentang iklan ini daripada pihak asal yang menawarkan jawatan kosong.Mungkin ada iklan dan informasi jawatan yang kami paparkan di blog ini kurang tepat.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala masalah yang berlaku melalui iklan yang ditawar dan dipapar di blog ini.

Maka,sebarang permohonan,pertanyaan,kekeliruan dan apa jua masalah yang anda hadapi berkenaan jawatan yang anda minati,sila tanyakan terus kepada jabatan,kementerian atau syarikat yang mengiklankan jawatan kosong tersebut,sama ada melalui email,laman web,nombor telefon dan sebagainya yang disediakan oleh mereka.

Kepada pengungjung blog yang berminat untuk memohon jawatan yang ditawarkan sila klik link yang diberikan pada iklan dan sila ikuti arahan yang diberikan untuk mengetahui bagaimana cara-cara untuk memohon.Jangan tinggalkan sebarang komen yang mendedahkan maklumat peribadi anda kepada umum.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala maklumat peribadi yang anda dedahkan.

Harap Maklum.Terima Kasih.

27 thoughts on “Jawatan Kosong di Lembaga Lada Malaysia (MPB)

  • susyazwani sulaiman says:

    salam…
    saya ingin memohon jawatan pembantu makmal or pembantu pnyelidik..saya ada memiliki jurusan diploma teknologi makmal perubatan..saya harp dpt sgt jawatan itu..
    nama penuh saya,raja nurul susyazwani bt raja sulaiman..

  • susyazwani sulaiman says:

    salam…
    saya ingin memohon jawatan pembantu makmal or pembantu pnyelidik.saya ada memiliki jurusan diploma teknologi makmal perubatan.saya harp dpt sgt jawatan itu.
    nama penuh saya,raja nurul susyazwani bt raja sulaiman.

  • winterx says:

    If you want the job, go apply it.

  • eira says:

    salam…
    sy ada diploma busnes management…harap sy dpt mgisi salah satu jawatan yg di tawarkan yg berkaitan dgn kelulusan sy….sila bg peluang pd sy ….t.kasih

  • ewan says:

    ada SPM ja boleh mohon x salah 1 dri jwatan tersebut
    :razz: :razz:

  • balqis says:

    dear job seeker, if u wanna tke e oopurtunity, juz apply the job! fyi. employer didn’t read this such of bagger so even to contact you back… LOL! remember that you need the job NOT job need you so! GUD LUCK

  • Hamba Allah says:

    Nak apply kerja, kena la isi borang wahai saudara dan saudari. Nama je ader diploma, tp nak apply kerja pun x reti… Mana ada kerja cari kita.. Kalau dok tinggalkan komen di sini sampi kiamat pun hangpa x dapat kerja…. G download borang, isi borang, sertakan sijil-sijil kelayakan kemudian pos.. Kalau dia guna sistem apply kerja onlien, lg mudah.. Isi je online form… Sekian, TT

  • norhaszlira zolkefli says:

    salam,saya seperti nama di atas ingin memohon salah satu jawatan ini:-
    1) Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi)
    2) Pembantu Am Pejabat
    harap pihak tuan dapat pertimbangkan..
    wassalam…

  • tuhau says:

    :lol: …………….^___^?

  • arsita says:

    salam,saya seperti nama di atas ingin memohon jawatan ini:

  • Fz says:

    Salam, saudara saudari,kat atas tu dah bbrp org bgtau just go apply if u want the job. laman web ini hanya sekadar memberi informasi berkenaan jawatan kosong terkini sektor awam dan beri link untuk cara memohon, bukan dgn meninggalkan komen di sini bhw anda mahu mohon kerja tersebut. Betul kata Hamba Allah, mana ada kerja cari kita. Klik link dan baca cara memohon, sama ada perlu download dan isi borang atau mohon secara online. Sekian, t.kasih. -Peace-

  • SITI says:

    KEKOSONGAN NI DI SARAWAK KER…

  • iza says:

    mlas nk baca la depa bkenaan ni…godek sampai abes, kena apply..pergi kat link portal RASMI lg senang…uhu USAHA ADALAH SGT PENTING DAN RAJIN BACA UHU

  • iza says:

    bukak link isi jawatan secara online:

    http:ejawatan.mpb.gov.my

    siti: kekosongan ni kat sarawak

    untuk maklumat lanjut, bukak link

    http://www.mpb.gov.my

    info jawatan kosong ada…tarikh last apply 2jun..

  • iza says:

    http://ejawatan.mpb.gov.my

    link pohon jawatan secara online

  • Zarun says:

    e-jawatan dah tak boleh buka ke?.. macam server tengah down nampaknya.. tinggal beberapa hari lagi sempat tak nak hantar cara manuall.. kalau ada extend hari kan bagus.. :cry:

  • Zarun says:

    Nampaknya link e-jawatan dah tak boleh akses seperti server tengah down.. :cry:

  • GbG says:

    The possibility of article marketing has brought down the advertising
    budgets of almost every major offline and online
    project. On it, they discuss news, reviews, and any answer
    any e-mails, or twitters, (and we may try to take your
    phone calls tonight as well. Doing paid surveys for cash is a numbers game, the more sites you register
    at the better off you will be.

  • web site says:

    This website was… how do you say it? Relevant!! Finally I have
    found something that helped me. Cheers!

    Also visit my web blog web site

  • When it will come to figuring out all the ins and outs of a video clip sport|particularly the types on
    your mobile phone|you could invest hundreds of hours on
    finish striving to defeat it this is why Sweet Crush Saga Stay Resource 3.8.5 was designed!
    For you players to just take gain of all the unique function
    this instrument provides. Not only you will advantages from all these attributes but you will also assist
    yourself beat every and every stage the annoyed
    you for a whilst. No much more waiting hrs to get life or have a
    restricted amount of boosters. Now everything you desire
    has been integrated in this instrument and appropriate with Fb|Apple
    Gadgets (Ipod|Ipad|Iphones) and Android phones also.

  • As you could all know eight Ball Pool by Miniclip is the greatest and best
    multiplayer Pool game on the internet! It provides you
    the ability to engage in for cost-free against other opponents.
    It is hard to get cash when you do not have the eight Ball supreme tool 4.three
    this is why you will need this device to display off in the multiplayer tournaments and can brag with the eight
    ball final hack four.three you were in a position to
    acquire all kinds of cues and desk skin. With this eight Ball multiplayer cheat you ready to
    enter the pool store and getting everything to personalize
    your profile to your eyes. With two clicks you will have Totally free Miniclip Credits, Endless Free
    8 Ball Multiplayer Pool Details, Totally free 8 Ball Multiplayer Awards and last but not the very least Free
    of charge 8 Ball Pool Multiplayer Accuracy Hack. You will virtually often vehicle-earn your 8ball game titles.
    With the 8 Ball Pool Greatest Hack 4.3, You will no more time
    have to invest your total working day making an
    attempt to receive all achievements or squander your
    useful cash on pool cues, tables or boosts! This eight Ball Multiplayer Hack will preserve
    you cherished time by getting all what you want in one click, You
    will be in a position to change sum of cash you would like considerably.
    It provides several features that no other tools will
    offer. What are you waiting around for? Make the most of
    8 Ball Pool Multiplayer!

  • Downloading Cube world usually fees money.
    I will provide you Dice Planet complete version which you can
    down load below for cost-free. Sure you will be capable to enjoy Cube Planet in a
    number of minutes right here for cost-free, all
    you have to do is down load Cube World with the website link provided
    below. We integrated Dice Globe crack so following you install Dice Globe Alpha, you can play it
    quickly. Cube Globe is a 3D motion RPG variety recreation that
    is made/created by Wollay and his spouse. Cube Globe was
    started out in June 2011 and now, the Alpha version is out previously.

  • Downloading Dice entire world usually fees cash. I will give you Dice Globe full edition which you can
    down load below for cost-free. Sure you will be capable to perform Dice Planet
    in a number of minutes below for free of charge, all
    you have to do is obtain Dice World with the hyperlink
    supplied here. We integrated Dice Entire world crack so after you install Dice Globe Alpha,
    you can engage in it quickly. Cube Entire world is
    a 3D motion RPG variety sport that is created/created by Wollay and his wife.

    Cube Entire world was started out in June 2011 and now, the Alpha edition is out presently.

  • So I used a – Rcres, they’re excellent and the results I experienced were incredible,
    so if you’re thinking of switching to Facebook or myspace journey to advertise your
    resort, then do try a – Rcres. It is the newest way to interact with
    with customers or visitors and the best aspect is, you have complete approval of your focus on if you are
    using a Facebook or myspace application. It’s a great way to share your favorite song
    or have a song of the day feature on your profile.

  • Aren’t you tired of playing the game countless hours in order to generate the items in the
    game. What outcome you get by playing it like 12 hours a day.
    Small amount of items get increase and you’re happy with that.

    What If I tell you that you can generate unlimited gems, resources and other things in the game.
    YES!! Unlimited Items and you will not have to play the countless hours in order
    to beat your friends or family members. If
    you are looking to the way to get a ton of Gems, Elixir
    & Gold without spending your money, then this Clash of Clans Hack website is for you.

  • I do accept as true with all the ideas you’ve introduced for your post.
    They’re very convincing and can certainly work. Still, the posts are too short for novices.

    May you please prolong them a little from next time? Thanks for the post.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site is protected by WP-CopyRightPro