Job vacancies at government and private sector in Malaysia.Daily updates…..Jawatan Kosong 2013

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

Jawatan Kosong di Lembaga Koko Malaysia

Lembaga Koko Malaysia mempelawa permohonan dari warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan bertaraf TETAP dan SEMENTARA di Lembaga Koko Malaysia. Maklumat jawatan dan syarat kelayakan adalah seperti berikut:

Jawatan

1. PEGAWAI EHWAL EKONOMI
2. PENOLONG PEGAWAI PENYELIDIK
3. PENOLONG PEGAWAI EHWAL EKONOMI
4. PEMBANTU PENYELIDIK

KLIK DI SINI UNTUK DOWNLOAD IKLAN JAWATAN

KLIK DI SINI UNTUK DOWNLOAD BORANG PERMOHONAN

Tarikh tutup permohonan : 23 Julai 2010

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

PERHATIAN : CARA MEMOHON JAWATAN YANG DITAWARKAN & PERINGATAN SEBELUM MENULIS KOMEN

Iklan dan sebarang jawatan kosong yang dipaparkan melalui blog ini tiada kena mengena dengan kami.Kami cuma menyampaikan maklumat tentang iklan ini daripada pihak asal yang menawarkan jawatan kosong.Mungkin ada iklan dan informasi jawatan yang kami paparkan di blog ini kurang tepat.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala masalah yang berlaku melalui iklan yang ditawar dan dipapar di blog ini.

Maka,sebarang permohonan,pertanyaan,kekeliruan dan apa jua masalah yang anda hadapi berkenaan jawatan yang anda minati,sila tanyakan terus kepada jabatan,kementerian atau syarikat yang mengiklankan jawatan kosong tersebut,sama ada melalui email,laman web,nombor telefon dan sebagainya yang disediakan oleh mereka.

Kepada pengungjung blog yang berminat untuk memohon jawatan yang ditawarkan sila klik link yang diberikan pada iklan dan sila ikuti arahan yang diberikan untuk mengetahui bagaimana cara-cara untuk memohon.Jangan tinggalkan sebarang komen yang mendedahkan maklumat peribadi anda kepada umum.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala maklumat peribadi yang anda dedahkan.

Harap Maklum.Terima Kasih.

17 thoughts on “Jawatan Kosong di Lembaga Koko Malaysia

  • jaimis bin ambasing says:

    aslakum salam sejahtera kepada kawan-kawan seperjuangan saya sedang mencari pekerjaan yang tetap dan gaji yang berpatutan mengikut kelulusan saya, dan saya seorang OKU minta pihak berkenaan supaya tolong…carikan pekerjaan untuk saya kelulusan yang ada saya sekarang setakat SPM Sahaja.

  • arin abdillah ariffin says:

    assalamualaikum….saya ingin mencari kekosongan jawatan tetap denagn gaji yang berpatutan dengan kelulusan SPM dan kelulusan sijil kemahiran mekanik kenderaan motor tahap 1-3….harap pihak berkenaan dapat membantu saya…….

  • selamat sejahtera …sebenarnya saya ingin mencari jawatan kosong yang tetap untuk diri saya dengan hanya kelulusan stpm…..harap pihak kerajaan dapat membantu saya ….sekian..

  • rosita rosli says:

    assalamualaikum salam sejahtera..tujuan saya comment di sini ingin mencari kerja tetap bahagian kerani setakat ni kelulusan yg saya ada pmr spm n mlvk..mlvk saya amek bahagian sistem maklumat pentadbiran saya ada pengalaman berkerje 2 tahun..so saya harap tuan puan dapat membantu saya untuk dapat kan kerja yang tetap di kerajaan..sekian…..

  • rosita rosli says:

    assalamualaikum salam sejahtera…saya ingin mencari kerja kerajaan bahagian kerani..di kawasan klang..setakat ni keluluasan yang saya ada pmr spm dan mlvk…saya harap tuan puan dapat membantu saya untuk mendapatkan kerja tetap..sekian…

  • saya ingin mencari kerja kerajaan,satakak ini kelulusan yang saya ade pmr dan spm sahaja.
    saya harap tuan puan dapat menbantu saya untuk mandapatkan kerja kerajaan.

  • zaiton binti kamarudin says:

    assalamualaikum/salam sejantera,…saya ingin mencari kerja di sector kerajaan bahagian perkeranian…kelulusan saya spm tetapi pengalaman saya cukup luas di bahagian perkeranian.saya seorg yang cepat belajar dan rajin bekerja.Harap dpt membantu saya utk mendptkan kerja dalam sector kerajaan

  • zulzaquan says:

    salam,,,saya boleh katakan dah beratus ratus apply kerja kerajaan tapi satu pun tak sangkut hanya dua, tiga… itupun setakat interview,,saya bukan ada orang dalam SPA,,tpi saya hairan knp orang hanya hantar satu apply dah dapat…mungkin rezeki dia kot,,,skrg ni malas nk mintak umur pn dah lanjut,,tapi kalau ada offer dari kerajaan nk jgk,,saya tak ada sijil atau pun diploma hya kelulusan STPM nk sambung almaklum orang kurang kemampuan,,,mane tau kalau da rezeki saya dapat kerja,,saya sekarang ni pun kerja kilang gaji pun sikit,,,,

  • maria says:

    salam…sy maria sy ingi mncari kerja kosong….sy cume ade sijil pmr dn spm tu pon xlulus sy minta maaf la….
    tp keyakinan sy tinggi…sy pnah brkrja sbgai pmbantu klinik…sy brminat dlm bidang bgitu,…sy ade juge prgi kursus di hospital sungai buloh…sy cepat bljar….sy harap dpt membantu sy….

  • WATI says:

    SALAM…SYA INGIN MENCARI KERJA KOSONG..SYA BLAJAR SAMPAI SPM JA..TU PUN TAK LULUS….SAYA PERNAH BERJA KERANI,DAN KLINIK..SAYA MAHU CARI KERJA YANG MENJAMIN MASA DEPAN

  • erin says:

    saya perlukan tempat pratikal dengan segera..tolong membantu insan ini,pratikal bahagian addmintrasion pn boleh.

  • fidza says:

    saya berkelulusan dalam bidang pengurusan hotel& penyediaan makanan. Saya berminat untuk bekerja di Lembaga koko Malaysia

  • emma says:

    SALAM..SAYA INGIN MENCARI KERJA KOSONG KERAJAAN,TPI SYA BELAJAR SETAKAT UPSR SAHAJA,MAKLUM LA KELUARGA SAYA ORANG SUSAH,XMAMPU NAK TANGGUNG SYA BELAJAR SAMPAI HABIS..TAPI SAYA CEPAT BELAJAR,TOLONG LA BANTU SAYA UNTUK BEKERJA DLM SEKTOR KERAJAAN..SEKURANG_KURANGNYA DAPAT MNJAMIN MASE DEPAN SAYA,,..

  • Amansyah b abd rahman says:

    Salam…saya berminat bekerja di lembaga koko…saya skrg bertugas dijabatan pertanian cameron highland sebagai pem pertanian G17..sekiranya terdapat kekosongan jawatan di lembaga koko saya harap pihak tuan dapat memaklum kan saya sekiranya terdapat kekosongan jawatan,terutamanya jika kekosongan tersebut di area sabah..di harap pihak tuan dapat mempertimbang kan permohonan saya

  • aireen says:

    salam…saya berminat utk bekerja dgn lembaga koko malaysia dalam bidang pembutan coklat…saya dari lulusan kolej komuniti dalam bidang bakeri& konfeksioneri…saya berharap pihak tuan dapat mempertimbangkan jika ada kekosongan jawatan.

  • adeq says:

    :evil: nape susah sngt nk dpt kerja kat sektor kerajaan dngn kelulusan spm je..rendah sngat ke taraf sijil spm sekarang ni..sesiapa yg prihatin tu tolong la jawab yer

  • kilenius bin sitih says:

    salam 1 malaysia. mohon jika ada kekosongan jawatan untuk kelayakan diploma, sila beri peluang pada saya untuk temuduga, terima kasih…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site is protected by WP-CopyRightPro