Job vacancies at government and private sector in Malaysia.Daily updates…..Jawatan Kosong 2013

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

Jawatan Kosong di Lembaga Kenaf Dan Tembakau Negara (LKTN)

Warganegara Malaysia yang berkelayakan, komited dan berdedikasi adalah dipelawa untuk berkhidmat di Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara bagi jawatan-jawatan seperti berikut:-

1. Pegawai Ehwal Ekonomi Gred E41
2. Penolong Akauntan Gred W27
3. Penolong Pegawai Ehwal Ekonomi Gred E27
4. Pembantu Tadbir (Perkeranian/ Operasi) Gred N17
5. Pegawai Khidmat Pelanggan Gren N17
6. Pembantu Setiausaha Pejabat/ Setiausaha Pejabat Gred N17
7. Pembantu Ehwal Ekonomi Gred E17
8. Pereka Gred B17
9. Pembantu Am Pejabat Gred N1
10. Pekerja Awam Gred R1
11. Pemandu Kenderaan Gred R3

KLIK DI SINI UNTUK IKLAN JAWATAN

KLIK DI SINI UNTUK BORANG PERMOHONAN

Maklumat terperinci mengenai iklan boleh dirujuk di Laman Web Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara (LKTN) iaitu www.lktn.gov.my atau melalui portal kerajaan di alamat www.jobsmalaysia.gov.my.

Tarikh Tutup Permohonan : 6 Jun 2011

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

PERHATIAN : CARA MEMOHON JAWATAN YANG DITAWARKAN & PERINGATAN SEBELUM MENULIS KOMEN

Iklan dan sebarang jawatan kosong yang dipaparkan melalui blog ini tiada kena mengena dengan kami.Kami cuma menyampaikan maklumat tentang iklan ini daripada pihak asal yang menawarkan jawatan kosong.Mungkin ada iklan dan informasi jawatan yang kami paparkan di blog ini kurang tepat.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala masalah yang berlaku melalui iklan yang ditawar dan dipapar di blog ini.

Maka,sebarang permohonan,pertanyaan,kekeliruan dan apa jua masalah yang anda hadapi berkenaan jawatan yang anda minati,sila tanyakan terus kepada jabatan,kementerian atau syarikat yang mengiklankan jawatan kosong tersebut,sama ada melalui email,laman web,nombor telefon dan sebagainya yang disediakan oleh mereka.

Kepada pengungjung blog yang berminat untuk memohon jawatan yang ditawarkan sila klik link yang diberikan pada iklan dan sila ikuti arahan yang diberikan untuk mengetahui bagaimana cara-cara untuk memohon.Jangan tinggalkan sebarang komen yang mendedahkan maklumat peribadi anda kepada umum.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala maklumat peribadi yang anda dedahkan.

Harap Maklum.Terima Kasih.

10 thoughts on “Jawatan Kosong di Lembaga Kenaf Dan Tembakau Negara (LKTN)

  • MOHD AFNIZAM says:

    Mau guna setem ka n nak hantar kat alamat mana?…

  • PTS says:

    Ini LKTN Kelantan ke?atau tempat lain?

  • Sheren Stanis Joseph says:

    selamat pagi.. saya sheren dari Sabah ingin bertanya samaada kekosongan jawatan di atas terbuka kepada Sabahan aau tidak kerana merujuk kepada alamat pos yang tertera pada borang adalah bertempatkan di negeri Kelantan. adakah kekosongan ini hanya diberi keutamaan kepada orang Kelantan sahaja atau sebaliknya? terima kasih.

  • mohd muhaimin says:

    adakah jawatan yg di tawarkan itu,berada di kelantan saje

  • mohd muhaimin says:

    adakah jawatan yang di tawarkan,berkje di kelantan sahaja

  • FAFA says:

    Jawatan ini untuk orang yang ada kabel. Lagi besar kabel, lagi senang dapat

  • salam 1malaysia saya,ingin bertanya kepada pihak tuan/puan saya telah mengisi secara online di portaljobsmalaysia.. saya sebagai rakyat negeri kelantan, kenapa pihak tuan tidak di utamakan??? sekiranya ada apa2 tindakan boleh lah menghantar email kepada saya..

    mohdabuhanifa86@yahoo.com

    sekian terima kasih

    abu hanifah, peringat kota bharu

  • zullaiha says:

    salam nk tya ckit…
    knpa sy xdpt bka laman web ni….error jer…

  • ani says:

    mcm ne nak ambik borang ni….

  • ieyra says:

    jikalau terpilih dimanakah akan dibuat interview tuk tawaran ini???adakah di kota bharu???selama mana saya akan tahu bahawa dipanggil untuk temuduga tersebut???hanya 1 jawatan sahaja untuk seorang individu layak memohon??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site is protected by WP-CopyRightPro