Job vacancies at government and private sector in Malaysia.Daily updates…..Jawatan Kosong 2013

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

Jawatan kosong di Lembaga Industri Getah Sabah

Jawatan kosong di Lembaga Industri Getah Sabah :

1. Pekerja Rendah Awam (PRA) Gred R1

Syarat Kelayakan:
- Mempunyai Pengalaman dalam jawatan yang sama selama 2 bulan;
- Mempunyai Sijil PMR dan mempunyai gred lulus dalam PMR terutama Bahasa Melayu

Tempat Kerja
Negeri : SABAH
Daerah : KENINGAU

Untuk maklumat lanjut jawatan dan permohonan boleh dilakukan di laman web berikut:

http://www.jobsmalaysia.gov.my

*Untuk carian jawatan, sila taip nama jawatan atau nama kementerian/jabatan berkaitan diruangan CARIAN SEGERA

Tarikh tutup permohonan : 12 Mac 2011

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

PERHATIAN : CARA MEMOHON JAWATAN YANG DITAWARKAN & PERINGATAN SEBELUM MENULIS KOMEN

Iklan dan sebarang jawatan kosong yang dipaparkan melalui blog ini tiada kena mengena dengan kami.Kami cuma menyampaikan maklumat tentang iklan ini daripada pihak asal yang menawarkan jawatan kosong.Mungkin ada iklan dan informasi jawatan yang kami paparkan di blog ini kurang tepat.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala masalah yang berlaku melalui iklan yang ditawar dan dipapar di blog ini.

Maka,sebarang permohonan,pertanyaan,kekeliruan dan apa jua masalah yang anda hadapi berkenaan jawatan yang anda minati,sila tanyakan terus kepada jabatan,kementerian atau syarikat yang mengiklankan jawatan kosong tersebut,sama ada melalui email,laman web,nombor telefon dan sebagainya yang disediakan oleh mereka.

Kepada pengungjung blog yang berminat untuk memohon jawatan yang ditawarkan sila klik link yang diberikan pada iklan dan sila ikuti arahan yang diberikan untuk mengetahui bagaimana cara-cara untuk memohon.Jangan tinggalkan sebarang komen yang mendedahkan maklumat peribadi anda kepada umum.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala maklumat peribadi yang anda dedahkan.

Harap Maklum.Terima Kasih.

11 thoughts on “Jawatan kosong di Lembaga Industri Getah Sabah

  • dareen says:

    ahli keluarga diaorng je dpt ni karaja…jgn mimpi lah kalau x dah kaitan dgn agensi tersebut

  • sirnilawati bte ramlan says:

    boleh tak saya dapat kerja ini.saya memerlukan pekerjaan.

    no tel :0195301769

  • united says:

    dareen, tidak juga ba..kenapa auntie n uncle sa kerja d bhgn pendidikan n ada pangkat then sa yg ada degree pun tidak jua kena ambik oleh drang suka2 hati even keputusan sa bagus…ikut nasib jua ba tu n teda sudah istilah “bias” dalam pengmbilan kerja dalam gov ni…dulu2 mebe la tapi skrg jgan harap la coz HQ kl yang plh n bukan ufis kk..

  • sayang says:

    mmg…dorg jak yg dpt….x pon anak2 dorg…sbb aku pnah mngalami hal yg sm sms interview g41

  • Richerd Wong says:

    Salam Sejahtera…

    LIGS bila lagi ada buat pelawaan jawatan kosong untuk G41.? Terima kasih.

  • Andry J says:

    Klu ada karaja kusung lg email sy.skg sy krja d Majlis Daerah beluran, jawatan PRA (bahagian akaun).tp biasa jga buat kerja luar(pembersihan) klu hari 6 dan minggu (over time)…tujuan mau pndah karaja sbb jawatan sy skg bukan tetap.kontrak ja..slagi ada peruntukan byr gaji, keja la.tp nti bila teda peruntukan, nah..hehe…

  • SITTI ZUBAIDAH ZAINAL ABIDIN says:

    Saya seperti penama di atas dan berusia 23 tahun ingin memohon jawatan sebagai guru tadika di bahagian daerah sabah.
    Dalam hal demikian di harap pihak tuan/puan dapat memberi saya peluang untuk berkhidmat dalam jawatan ini.
    Sekiranya saya dapat di beri peluang sila hubungi saya di no.0148556868 atau melalui alamat berikut:-

    D/A HAYATUN NUFUS ZAINAL ABIDIN,
    P/S NO.1.
    91307 URUSETIA PEJABAT DAERAH SEMPORNA,
    SABAH.

  • ishak nazri kangkawang says:

    Salam 1 Malaysia
    PERMOHONAN UNTUK MENDAPATKAN JAWATAN PEMANDU DI JABATAN INDUSTRI GETAH ATAU JABATAN KERJA RAYA ATAU JABATAN PERHUTANAN

    dengan segala hormatnya saya memohon agar pihak berkenaan dapat memberikan saya Jawatan Pemandu Kenderaan d jabatan jabatan tersebut.
    saya memerlukan pekerjaan tersebut sesuai dengan keputusan PMR saya

    minta hubungi saya di talian 0195348402

    sekian, terima kasih.

  • erdawati binti mahmud says:

    DAPAT MAKLUMAT LANJUT TENTANG JAWATAN BARU DI JABATAN KERAJAAN
    harap dapat info-info terkini wujudnya jawatan lantikan kerajaan.agar mana-mana siswazah dapat mengetahui jawatn kosong dan dapat mengurangkan kes penganggur dikurangkan..terima kasih

    0143502577.CHINTA

  • robert bin jonis says:

    sila hantar kan sebarang kekosongan jawatan dalam LGS ini.kelulusan dari institut pertanian sabah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site is protected by WP-CopyRightPro