Job vacancies at government and private sector in Malaysia.Daily updates…..Jawatan Kosong 2013

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

Jawatan Kosong di Kerajaan Negeri Sabah

Sukacita dimaklumkan bahawa Bahagian PERMATA, Jabatan Perdana Menteri dalam proses mengisi kekosongan Jawatan Pembantu Pengurusan Murid (PPM) Gred N17 di 2 Pusat Anak Permata Negara (PAPN) di Sabah iaitu di Beaufort dan Kota Belud yang akan beroperasi pada Mei 2011.

Jawatan : Pembantu Pengurusan Murid Gred N17

KLIK DI SINI UNTUK SYARAT KELAYAKAN DAN CARA MEMOHON

KLIK DI SINI UNTUK SENARAI TUGAS JAWATAN

Tarikh Tutup Permohonan : 31 Januari 2011

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

PERHATIAN : CARA MEMOHON JAWATAN YANG DITAWARKAN & PERINGATAN SEBELUM MENULIS KOMEN

Iklan dan sebarang jawatan kosong yang dipaparkan melalui blog ini tiada kena mengena dengan kami.Kami cuma menyampaikan maklumat tentang iklan ini daripada pihak asal yang menawarkan jawatan kosong.Mungkin ada iklan dan informasi jawatan yang kami paparkan di blog ini kurang tepat.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala masalah yang berlaku melalui iklan yang ditawar dan dipapar di blog ini.

Maka,sebarang permohonan,pertanyaan,kekeliruan dan apa jua masalah yang anda hadapi berkenaan jawatan yang anda minati,sila tanyakan terus kepada jabatan,kementerian atau syarikat yang mengiklankan jawatan kosong tersebut,sama ada melalui email,laman web,nombor telefon dan sebagainya yang disediakan oleh mereka.

Kepada pengungjung blog yang berminat untuk memohon jawatan yang ditawarkan sila klik link yang diberikan pada iklan dan sila ikuti arahan yang diberikan untuk mengetahui bagaimana cara-cara untuk memohon.Jangan tinggalkan sebarang komen yang mendedahkan maklumat peribadi anda kepada umum.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala maklumat peribadi yang anda dedahkan.

Harap Maklum.Terima Kasih.

5 thoughts on “Jawatan Kosong di Kerajaan Negeri Sabah

  • anonymous says:

    harap-harap dapat (: sy tgh stdy course pendidikan awal kanak2 sekarang .

  • rosliana hassan says:

    assalamualaikum ;) saya perlu kan pekerjaan buat masa sekarang . kelulusan saya dengan tahap pmr dan spm sahaja . saya minat bekerja seperti ni . sama minat dengan kanak kanak. dan mendidik kanak-kanak. harap saya dapat la AMIN ~

  • Liyana .A. says:

    Baru perasan rupanya saya terlupa buat cop pengesahan pada sijil2 saya haritu.. Perasan masa dah dekat tarikh tutup permohonan.. :( Rasa sedih pun ada.. Coz saya pun berharap sangat dengan keja nie. Tapi takpala..Msti ada hikmah di sebaliknya kan… Dan mungkin gak bukan rezeki saya lagi.. Klu dah rezki tak kemana kan.. So saya terpaksa akur dan bersabar je buat masa nie… InsyaAllah ada rezki kalau tak dapat tahun nie hlu ada tahun depan lagi sya mahu isi lagi.. Mudah2an la dapat… Hehehehe… Aminnn…….

  • :grin: assalamualaikum..saya ingi pekerjaan ini kelak saya selesai menduduki spm nanti..tapi bagaimana saya akan menerimanya? :idea: :roll:

  • sti nazira binti abdul says:

    Assalamualaikum,,w.b.t,,,,erm,,harap2 dpt ler keje ne,bab keje memang best,,keje ne dlu sye sendri tak tahu,,tpi anak kwan ayah sye yg perkenalkan,,lagipun ayah sye cadangkan isi jawatan kot2 ada rezeki…lagipun sye memang suka gan budak2,,insyaALLAH kalau dpt..sye hrap dpat ler…amin..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site is protected by WP-CopyRightPro