Job vacancies at government and private sector in Malaysia.Daily updates…..Jawatan Kosong 2013

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

Jawatan Kosong di Kementerian Kesihatan Malaysia

Jawatan kosong yang ditawarkan:

Bil Jawatan
1. Atendan Kesihatan Gred U3
2. Pekerja Awam Khas (Otokleb) Gred R3
3. Pekerja Awam Khas (Pemandu Motobot) Gred R3
4. Pemandu Kenderaan Gred R3
5. Pekerja Awam Gred R1
6. Pembantu Am Pejabat Gred N1

KLIK DI SINI UNTUK IKLAN LENGKAP

KLIK DI SINI UNTUK MEMOHON SECARA ONLINE

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

PERHATIAN : CARA MEMOHON JAWATAN YANG DITAWARKAN & PERINGATAN SEBELUM MENULIS KOMEN

Iklan dan sebarang jawatan kosong yang dipaparkan melalui blog ini tiada kena mengena dengan kami.Kami cuma menyampaikan maklumat tentang iklan ini daripada pihak asal yang menawarkan jawatan kosong.Mungkin ada iklan dan informasi jawatan yang kami paparkan di blog ini kurang tepat.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala masalah yang berlaku melalui iklan yang ditawar dan dipapar di blog ini.

Maka,sebarang permohonan,pertanyaan,kekeliruan dan apa jua masalah yang anda hadapi berkenaan jawatan yang anda minati,sila tanyakan terus kepada jabatan,kementerian atau syarikat yang mengiklankan jawatan kosong tersebut,sama ada melalui email,laman web,nombor telefon dan sebagainya yang disediakan oleh mereka.

Kepada pengungjung blog yang berminat untuk memohon jawatan yang ditawarkan sila klik link yang diberikan pada iklan dan sila ikuti arahan yang diberikan untuk mengetahui bagaimana cara-cara untuk memohon.Jangan tinggalkan sebarang komen yang mendedahkan maklumat peribadi anda kepada umum.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala maklumat peribadi yang anda dedahkan.

Harap Maklum.Terima Kasih.

160 thoughts on “Jawatan Kosong di Kementerian Kesihatan Malaysia

  • staf kkm says:

    salam semua….saya dah keje kat kkm lbh kurang 10 tahun…interview bukan susah sgt..apa yg penting,penampilan,sentiasa senyum,confident bila jawab,jangan senyap bila ditanya,selawat sebelum masuk bilik temuduga,kaya dengan pengetahuan…….selamat mencuba..

  • saya nak mohon kerja di jabatan kerajaan,tapi laman web yang saya buka terdapat errow iaitu 502 gateway,so saya tak dapat daftar dgn online…….dgn ini saya minta tolong pada tuan agar tolong emailkan cara memohon jawatan dlm jabatan kerajaan.

  • MOHD HAFIS RIZAL BIN AHMAD says:

    dengan ini dengan duka cita nya ingin memohon pekerjaan yang ade diatas dengan pihak tuan dapat memberi sy peluang utk menempuhi perkejaan yang di tawar kan kepada sy

  • CATHERINA SARAH BINTI FREDOLINE says:

    dgn suka citanya saya ingin memohon pekerjaan yang ada di jabatan kerajaan dan saya mohon kepada pihak tuan untuk memberikan saya peluang dan saya mohon dari pihak tuan untuk memaklumkan saya di email yang telah saya berikan.terima kasih.

  • assalamualaikum saya ingin memohon pekerjaan yang ada di jabatan kerajaan yang ada di atas dengan pihak tuan saya beharap agar pihak tuan dapat memberi saya peluang dan saya mohon dari pihak tuan untuk memaklumkan kepada saya di email yang telah saya berikan.

  • twins says:

    asSalam… saya ingin mengisi kekosongan serta memohon pekerjaan di jabatan kerajaan ini..saya juga memohon pihak tuan memberi saya peluang di dalam kkm.. saya berharap pihak tuan dpt mempertimbangkan nya… kerjasama tuan amat saya hargai…

  • asalam….saya ingin memohon kekosongan dan pekerjaan dijabatan kesihata ini.kerana saya betul-betul berminat,saya memohon agar pihak tuan dapat memberi peluang di kkm kepada saya.saya berharap pihak tuan dapat mempertimbangkan nya…terima kasih.kerjasama tuan amat saya hargai

  • Based on the information presented here, residents of
    Louisiana, whether they live and work in the countryside,
    or in massive cities such as New Orleans, can foist off
    the chains of dial-up Internet, DSL and Wi-Fi opting for a type of Internet service, which guarantees that the user connects to the web the first time every time.
    amount, you will be able to start your work from home
    business and earn money online. In this kind
    of marketing, people are recruited by the originator to sell to the person’s friends, relatives and colleaugues,
    their ‘network’.

  • sakinah binti shaari says:

    assalam,saya ingin memohon kekosongan bagi jawatan attendan kesihatan u3 atau kekosongan jawatan yang lain.saya memohon agar pihak tuan memberi peluang kepada saya.kerjasama pihak tuan amat saya hargai.

  • kriss says:

    pembahagian kerja di sektor kerajaan perlu seimbang dan adil. sebab mcm kami perlu bayar ptptn susah juga nak bayar kalau tak da kerja. Memang la graduan sekarang balik2 kena cakap pilih kerja..tapi kena fikir la secara logik kami ambik kursus lain dan kami bayar tapi kenapa kami tidak dapat peluang. we need your attention please..

1 2 3 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site is protected by WP-CopyRightPro