Job vacancies at government and private sector in Malaysia.Daily updates…..Jawatan Kosong 2013

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

Jawatan Kosong di Jabatan Perdana Menteri (JPM)

Berikut adalah senarai jawatan kosong di Jabatan Perdana Menteri.Klik pada nama iklan untuk maklumat jawatan.

1. Pengawal Keselamatan KP11

2. Pemandu Kenderaan R3

3. Penghantar Notis N3

4. Pekerja Awam R1

5. Pembantu Am Pejabat N1

Pemohon juga wajib mempunyai emel yang sah untuk membuat permohonan.

KLIK DI SINI UNTUK MEMOHON

Tarikh Tutup Permohonan : 31 Disember 2011

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

PERHATIAN : CARA MEMOHON JAWATAN YANG DITAWARKAN & PERINGATAN SEBELUM MENULIS KOMEN

Iklan dan sebarang jawatan kosong yang dipaparkan melalui blog ini tiada kena mengena dengan kami.Kami cuma menyampaikan maklumat tentang iklan ini daripada pihak asal yang menawarkan jawatan kosong.Mungkin ada iklan dan informasi jawatan yang kami paparkan di blog ini kurang tepat.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala masalah yang berlaku melalui iklan yang ditawar dan dipapar di blog ini.

Maka,sebarang permohonan,pertanyaan,kekeliruan dan apa jua masalah yang anda hadapi berkenaan jawatan yang anda minati,sila tanyakan terus kepada jabatan,kementerian atau syarikat yang mengiklankan jawatan kosong tersebut,sama ada melalui email,laman web,nombor telefon dan sebagainya yang disediakan oleh mereka.

Kepada pengungjung blog yang berminat untuk memohon jawatan yang ditawarkan sila klik link yang diberikan pada iklan dan sila ikuti arahan yang diberikan untuk mengetahui bagaimana cara-cara untuk memohon.Jangan tinggalkan sebarang komen yang mendedahkan maklumat peribadi anda kepada umum.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala maklumat peribadi yang anda dedahkan.

Harap Maklum.Terima Kasih.

38 thoughts on “Jawatan Kosong di Jabatan Perdana Menteri (JPM)

  • HARIN@SHARULNIZAM MIDIN says:

    salam 1 malaysia, saya sangat berminat dengan jawatan yang di iklankan iaitu pemandu kenderaan, pembantu am rendah N 1.saya juga mempunyai kelayakan akedemik dan lesen yang disayaratkan.
    atas prihatin tuan saya dahului dengan ucapan jutaan terimakasih.
    harin no H/p : 019-8722418

  • muhamad amsyar yaakub says:

    SALAM 1 MALAYSIA, SAYA AMAT BERMINAT UNTUK JAWATAN PEKERJA AWAM R1 DAN PEMBANTU AM PEJABAT N1.HARAP PIHAK TUAN DAPAT PERTIMBANGKAN..TERIMA KASIH
    NO HP: 013-2506067

  • NOORIZAN BINTI ISMAIL says:

    SALAM 1 MALAYSIA ,SAYA AMAT BERMINAT UNTUK JAWATAN PEMBANTU AM PEJABAT N1.DAH BERTAHUN SAYA MOHON TAPI TAK SATU PUN JABATAN/KEMENTERIAN YANG SUDI MEMPERTIMBANGKAN PERMOHONAN SAYA.HARAP KALI INI PIHAK TUAN DAPAT PERTIMBANGKAN PERMOHONAN SAYA.SEKIAN TERIMA KASIH.NO HP;019-2159932

  • rusli bin senik says:

    salam 1 malaysia saya sudah memohon untuk jawatan pemandu kenderaan saya nak tye mcm mana saya nak tahu keputusan untuk pergi temuduga untuk jawatan yg dipohon.

  • vallies says:

    salam 1 malaysia,di sini saya ingin menberitahu bahawa cita cita dari dulu ingin berkerja di jabatan kerajan
    tapi saya telah mencuba beberapa kali…dan di sini saya ingin memohon jawatan Pembantu Am Pejabat N1.kerana saya tahu saya amat berbakat dalam bidang tersebut,sekian sampai di sini…salam 1 malaysia

  • azizah abu samad says:

    saya berminat untuk menjawat jawatan pembantu am pejabat,saya juga sudah mohon,bagaimana saya boleh tahu saya punya permohonan sampai atau tidak pada pihak tuan/puan…?terima kasih…

  • md lizwan bin rahmat says:

    salam 1 Malaysia,saya amat berminat untuk jawatan “Pengawal Keselamatan KP11.Saya harap pihak tuan dapat pertimbangkan permohonan saya ini kerana besar harapan saya untuk bekerja di sektor kerajaan.Sekian terima kasih.Salam 1 Malaysia.

  • norehan binti jamil says:

    Salam,saya salah seorang dari pemohon yang ingin memohon jawatan dalam sektor kerajaan..Jawatan yang ingin saya memohon ialah ‘Pembantu Am Pejabat’..saya berminat sangat untuk bekerja di sektor kerajaan ini kerana ia menjamin masa depan saya..saya harap pihak tuan dapat menerima saya untuk jawatan tersebut kepada saya kerana selama ini saya asyik dapat untuk temuduga sahaja..sekian terima kasih

  • faizi says:

    norehan binti jamil : ok le tu,ada juga panggil temuduga.. yang kami2 yg tak panggil2 ni..lagi la merana.. hehehek..

  • Mohd Hafiz bin Daud says:

    salam 1 Malaysia….saya berminat sgt dengan pekerjaan pemandu kenderaan gred R3….saya juga mempunyai lesen memandu kelulusan daripada JPJ…saya berharap daripada pihak tuan menerima saya untuk jawatan tersebut…sekian terima kasih..

  • Salam 1 Malaysia. Saya tak berminat untuk nak kerja kerajaan. Sebab kerja kerajaan senang ngulor..senang ponteng.. nak kene sogok baru buat kerja.. kepada kakitangan kerajaan..korang tak payah lah nak berbangga yang korang tu di bawah kementerian atau mana-mana jabatan. buat kerja kalau berkualiti tak pe jugak..

  • Samiyati bt Mad Tuhak says:

    Salam, saya telah lulus dalam temuduga untuk jawatan Penolong Pegawai Tadbir dibawah SPA dan telah diletakkan sebagai calon simpanan. Besar harapan saya dapat diserap ke jabatan berkaitan yang ada kekosongan. Dah lama saya memohon kerja kerajaan namun hingga ke hari ini masih tidak berpeluang lagi.

  • pencari kerja says:

    salam 1 malaysia…sya dh beberapa kali dh interview kerja kerajaan tpi nasib blum ada..hope dengn mengisi kekosongan d jbtn perdana menteri sya dpt direima kerja..insyaallah..

  • den says:

    Mu pos dalam ni wat ape..isi borang la mintak keje….

  • rafidah nasir says:

    salam 1 malaysia,sy dh lme nk kje dln sektor kerajaan dan hrp diberi peluang dan menerima sy..sekian terima kasih

  • Deen says:

    semoga murah rezeki aku…amin :)

  • AMIN says:

    kepada orang kurang hajak

    amboi sedapnye kamu kate cam2 ea..kamu 2 keje ape..mcm bgs sgt je nk ckp keje kerajaan cam2..xkesah la ape pon janji keje 2 halal..kamu xyah la sebuk2 nk ckp owg keje kerajaan n suke ngular…kamu 2 sape?..PM ke?

  • vee says:

    “usaha tangge kejayaan”…guud luck :)

  • nik azeaan lily abdullah says:

    salam….sy berharap dgn permohonan sy kali ni dpt lh sy diserap kan dlm sektor kerajaan..untuk memudahkan sy menbayar pinjaman pelajaran sy…dh byk kali memohon tp panggil temuduga pun x pernah sekali…

  • eizzaty says:

    assalamualaikum.. nak tnye.. camne klu kte nk cek klu kte da anta application 2???

  • mas says:

    kalau ada rezeki dalam gov ni, ya Allah….syukran3! tp saya dh bkahwin, susah nak dpt…kalu ada rezeki

  • noorlela says:

    salam..saya berharap ada jawatan kosong sebagai kerani,saya harap pihak tuan akan mempertimbangkan cadangan saya.terima kasih

  • ayu says:

    Assalamualaikum.. Salam 1 Malaysia.. saya telah memohon jawatan Pembantu Am Pejabat N1, minta pihak tuan / puan mempertimbangkan permohonan saya ini.. saya sangat2 perlukan pekerjaan di sektor kerajaan. Sekian, terima kasih.

  • zul says:

    ape ar nak mintak pembantu pejabat pun kene isi ijazah,kalau x isi tidak boleh pergi ke page seterusnye..kalau korang tak ada ijazah xpayah la isi.buat kena dakwa ajer..;(

  • din says:

    sy dah apply mintak2 dpt insyallah

  • Hidayah says:

    xpew.. usaha tangga kejayaan.. tapi kalu boleh yang post comment jer kat page ney arap u apply yer sb kalu post comment jer xjd… saya pun dah try apply.. arap ada rezeki… harap korang pown sama yer.. insyaallah :)

  • sham says:

    Assalamualaikum.. salam 1 malaysia saya sudah memohon untuk jawatan pemandu kenderaan.HARAP KALI INI PIHAK TUAN DAPAT PERTIMBANGKAN PERMOHONAN SAYA.SEKIAN TERIMA KASIH.NO HP;012-4325949

  • NIK MOHD MASRI BIN NIK MANSOR says:

    salam 1 malaysia,saya seperti nama di atas ingin memohon jawatan sebagai pembantu am pejabat gred N1,saya mempunyai kelayakan akademik sebagaimana yang pihak tuan syaratkan.Saya harap pihak tuan dapat pertimbangkan permohonan saya dan saya sedia menghadiri temuduga apabila dipanggil oleh pihak tuan.Sekian terima kasih.
    No Tel:0129142049

  • aku dah mohon beberapa jawatan dalam iklan ini.diharapkan rezeki aku dipermudahkan oleh ALLAH S.W.T hendaknya.

  • NURUL ADILAH BINTI NAIM says:

    knp sya xblh nak memohon,die nak no pin..masalahnya sya dah lupa no pin sya..bler msukkan email,die tulis TIDAK SAH…nak wat mcm ner yea..

  • LINDA SISKA BT A.RAHMAN says:

    Salam 1 malaysia moge2 klw ini rezeki sy..sy mohon jawatan pejabat awam R1 dan pembantu am pejabat N1.

  • KHAIRUL RIDZWAN ABD RASHID says:

    saya berharap permohonan saya mendapat pertimbangan daripada pihak tuan/puan. Salam 1 malaysia…

  • salam…saya berminat jawatan penghantar notis n3 dan pembantu am pejabat n1..saya ada pengalaman berkaitan jawatan tersebut..harap pihak tuan pertimbangkan permohonan saya kali ini..insyaallah

  • susah dapat panggilan untuk ditemuduga walaupun saya ada pengalaman berkaitan jawatan penghantar notis n3…dah banyak kali isi jawatan ini tapi hampa…harap pihak tuan dapat pertimbangkan permohonan saya kali ini

  • YANI says:

    Salam..

    dah byk kali mohon keje kerajaan tapi sampai sekarang tak de lagi..umur dah 30thn..sijil akademik ada tapi rasa mcm tak blh pakai..teringin jugak nak dpt faedah yg kerajaan bagi..

  • amirul says:

    salam 1 malaysia,saya seperti nama di atas ingin memohon jawatan sebagai pembantu am pejabat gred N1,saya mempunyai kelayakan akademik sebagaimana yang pihak tuan syaratkan.Saya harap pihak tuan dapat pertimbangkan permohonan saya dan saya sedia menghadiri temuduga apabila dipanggil oleh pihak tuan.Sekian terima kasih.
    No Tel:01112548140

  • wah hafizan bin wan mamat says:

    salam 1 malaysia,saya seperti nama di atas ingin memohon jawatan sebagai pembantu am pejabat gred N1 atau pengawal keselamatan kp11,saya mempunyai kelayakan akademik sebagaimana yang pihak tuan syaratkan dan mempunyai pengalaman bekerja sebgai pembantu tadbir di kementerian kesihatan secara sambilan selam setahun 7 bulan.Saya harap pihak tuan dapat pertimbangkan permohonan saya dan saya sedia menghadiri temuduga apabila dipanggil oleh pihak tuan.Sekian terima kasih.
    No Tel:0129270082

  • Aminudin bin zakaria says:

    salam 1 malaysia.. saya seperti nama di atas telah memohon jawatan online. tetapi saya telah lupa no pin untuk kemaskini jawatan yang saya pohon sebelum ini. saya telah pohon melalui email yang telah disediakan tetapi jawapan yang di terima tidak dapat memberikan no pin yang telah saya pohon.. saya harap jasa baik pihak tuan dapat membantu saya. sekian terima kasih..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site is protected by WP-CopyRightPro