Job vacancies at government and private sector in Malaysia.Daily updates…..Jawatan Kosong 2013

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

Jawatan Kosong di Jabatan Imigresen Malaysia

Sukacita dimaklumkan bahawa Bahagian Pengurusan Sumber Manusia KDN akan mengadakan satu Sesi Temuduga Terbuka Pengambilan Pekerja Khidmat Singkat (PKS) Gred N17 di Jabatan Imigresen Malaysia Sabah dan Sarawak pada butiran seperti berikut:

TEMUDUGA TERBUKA

1. Pekerja Khidmat Singkat (PKS) Gred N17
Syarat Kelayakan:
kelulusan minimum yang diperlukan untuk pelantikan di atas adalah SPM. Pelantikan yang akan dibuat adalah secara KONTRAK selama 6 BULAN. Pelanjutan kontrak pula adalah bergantung kepada keperluan.

Calon yang berminat dan berkelayakan boleh menghadiri sesi temuduga berkenaan dengan membawa dokumen-dokumen berikut:-
i.Kad Pengenalan dan salinan;
ii.Resume; dan
iii.Sijil Kelulusan Tertinggi yang diperoleh serta salinan

Tarikh: 19 Ogos 2010
Masa: 8.00 pagi
Tempat Temuduga:
Pejabat Imigresen Negeri Sabah
Kompleks Kerajaan Persekutuan Sabah
Kota kinabalu

Tarikh: 20 Ogos 2010
Masa: 8.00 pagi
Tempat Temuduga:
Pejabat Imigresen Negeri Sarawak
Tingkat 1 & 2, Bangunan Sultan Iskandar
Jalan Simpang Tiga, 93550 Sarawak

Kadar upah yang ditawarkan: RM11.33 sejam (maks 5 jam sehari)
Jumlah PKS yang akan dilantik: 10 orang di Sabah, 10 orang di Sarawak

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

PERHATIAN : CARA MEMOHON JAWATAN YANG DITAWARKAN & PERINGATAN SEBELUM MENULIS KOMEN

Iklan dan sebarang jawatan kosong yang dipaparkan melalui blog ini tiada kena mengena dengan kami.Kami cuma menyampaikan maklumat tentang iklan ini daripada pihak asal yang menawarkan jawatan kosong.Mungkin ada iklan dan informasi jawatan yang kami paparkan di blog ini kurang tepat.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala masalah yang berlaku melalui iklan yang ditawar dan dipapar di blog ini.

Maka,sebarang permohonan,pertanyaan,kekeliruan dan apa jua masalah yang anda hadapi berkenaan jawatan yang anda minati,sila tanyakan terus kepada jabatan,kementerian atau syarikat yang mengiklankan jawatan kosong tersebut,sama ada melalui email,laman web,nombor telefon dan sebagainya yang disediakan oleh mereka.

Kepada pengungjung blog yang berminat untuk memohon jawatan yang ditawarkan sila klik link yang diberikan pada iklan dan sila ikuti arahan yang diberikan untuk mengetahui bagaimana cara-cara untuk memohon.Jangan tinggalkan sebarang komen yang mendedahkan maklumat peribadi anda kepada umum.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala maklumat peribadi yang anda dedahkan.

Harap Maklum.Terima Kasih.

136 thoughts on “Jawatan Kosong di Jabatan Imigresen Malaysia

  • korn90 says:

    kalo nak sangat keja kat bhgian imigresen ni..boleh saja.isi kat spa8..letakkan pilihan pertama,pegawai imigresen.pastikan result spm anda gempaq..kompom dpt.selamat mencuba..

  • felix says:

    haa…cuba tnya nih pasal o r a n g y a n g a d a
    T A T O O……leh dapattt ke??

  • norfadiela says:

    saya norfadiela baru lepasan spm..ingin mencuba daftar di sini..saya nak sangat dapat masuk di bahagian imegresen nie..sekiranya anda menerima saya sila hubungi 0128634517..sekian.. :razz:

  • DAUS says:

    saya baru tamat pengajian di peringkat diploma, tetapi blom grad lgi, bolehkah saya memohon jawatan pegawai imigresen di spa8??

  • mohd azri azizan bin mohd mochtar says:

    saya Mohd Azri Azizan,, sangat berminat untuk berkhidmat di dalam jabatan imegresen negara… sekiranya, pihak imegeresen memerlukan tenaga kerja untuk menjawat jawatan ini… saya sedia… saya berpegang pada doa ini… robbi inni lima anzalta ilayya min khoirin fakir… saya berhajat terhadap rezeki pemberiannya di muka bumi ini…… :wink:

  • maazrin says:

    saya ingin berkerja d imegresen :lol: saya harap dapat pertimbangkan

  • norhayati mat isa says:

    saya pelajar lepasan stpm dan ada diploma….nak sangat masuk jabatan imgresen ni, kalau dapt boleh inbox email saya atau call saya di no 019-3596561

  • muhammad alif izzuddin bin abdullah says:

    Saya bermint nk menjadi anggota imegresen .sya arap pmhoman sya d pertmbng..no fon 0175034032

  • Siti Norzalina Roslan says:

    Saya Siti Norzalina Binti Roslam,pelajar Kolej Yayasan Sabah bekelulusan Sijil Hospitaliti dan Perlancongan ( Kaunter Hadapan),berminat dan mencuba peluang pekerjaan ini,sekiranya saya diberi peluang saya akan segera melaksanakan tanggungjawab dan bekerjasama dng Jabatan Imgresen tersebut.Sekian,Terima Kasih.
    H/P:014-3563781.

  • jamali bin sabran says:

    asalamualaikum,,saya jamali bin sabran saya pelajar di kolej teknologi antarabangsa cybernetics saya ambil kos diploma pengurusan sumber manusia saya ingin berkhidmat kepada negara jika saya di peluang untuk menyertai IMGRESEN saya akan berbakti untuk negara dan bangsa….
    H/p:017-830-4764… :razz: saya sedia berkhidmat

  • edwind a/l raman says:

    sy ade kelulusan spm so harap2 dpt la ye.. :wink:

  • sumathi a/p nara rajam says:

    saya ada kelulusan STPM. so, saya berharap sangat saya dapat berkhidmat di jabatan ini. :razz:

  • saya nak sangat berkerja di jabatan ini,so saya berharap sangat kalau dapat.

  • :grin: :grin: saya nak sangat berkerja di jabatan ini,so saya berharap sangat kalau dapat.

  • hasmidah hashrin says:

    saya berminat dengan jabatan ini,,,kalau boleh saya nak menyertai jabatan ini,harap di berikan kerjasama ni no tel saya 0174608962

  • saya seorang bekas tentera dah berkhidmat selama 10 tahun dalam perkhidmatan tentera dan ingin menceburi dalam bidang yang lain. Dalam tentera saya menjawat jawatan sebagai kerani diharap saya dapat berkhidmat dalam jabatan ini dan kawan saya hj norshimi dia bekas tentera dan skg dia dah berkhidmat dalam jabatan ini di sini saya sertakan no tel saya 013-7513125 di harap saya dapat berkhidmat dalam jabatan ini. insyallah

  • :grin:
    diharap saya dapat membantu kerajaan dalam membantras warga asing yang duduk di malaysia tanpa permit yang sah

  • ANDI SABRI BIN A.ARIFIN says:

    temu duga kt tawau tida ka..muda-mudahan ada la juga kt tawau pengambilan imergesen.. :lol:

  • pieja ieja says:

    bila nk buka temu duga trbuka imigresen??? sy brmnat sgt brkhimat dlm jbatan nie.. tlong ubungi sy lau msh mmrlukan aggota…014-8371187 :lol: :razz:

  • BILA ADA TEMUDUGA TERBUKA IMIGRESEN???
    SAYA SANGAT BERRMINAT KERJA IMIGRESEN..
    TOLONG HUBANGI SAYA KALAU MEMPERLUKAN ORANG
    0164506932

  • Iklil izzati says:

    Sy brminat nk apply kja imigresent tp xtw cra..spe2 leh tlg x..tq

  • MANJU A/P KRASNAN says:

    saya berminat untuk kerja di sini… i juz had finish my Diploma in Risk Management.. please cal me 016-2954692

  • AWANG KHUSAIRIE BIN AWANG SULONG says:

    Saya ingin berkhidmat di Jabatan Imigresen Malaysia..Jika ada temuduga terbuka Jabatan Imigresen..Tolong hubungi saya di no 01115862283

  • julius bonaventure says:

    Saya julius bonaventure dari serian sarawak.saya lepasan spm tahun lepas.saya ingin berkerja sebagai pegawai imigresen.kalau tuan ada jawatan kosong di jabatan imigresen di kuching sarawak.saya bersedia berkhimat di jabatan imigresen.ni no telefon saya.0109774180.harap pihak tuan dapa mempertimbangkn nya.

  • Mohammad Hafiz Bin Mohd Nazir says:

    Saya sangat minat berkhidmat di jabatan ini.

  • Najwa says:

    Saya najwa lepasan spm 2012 saya berminat untuk menyertai jabatan ini dan sedia berhidmat utk negara di mna2 yang akn di tempatkn ..sya hrap dpt d prtimbgkn makaseh..no tel 0175936198

  • caroline says:

    hai..ada tak jawatan kosong untuk imegresen….kalau ada tolong hantar di inbox email atau kol sy di 0138233979….tq..

  • kalphna ragawan says:

    hii saya berminat untuk berkhidmat di jabatan imigresen… saya mempunyai 12 tahun pengalaman berkerja di telekom malaysia berhad. saya mempunyai 2 diploma…. my cont no 013-3540067 (kal)….. terima kasih

  • Ghayatri says:

    Saya berminat untuk berkhimat di jabatan imigresen…saya mempunyai 3 tahun pengalaman berkerja di marketing….saya beringin tuan bertimbang rasa atas keusahaan saya…kalau ada jawatan kosong… tolong hubungi no 017-7960247…terime kasih atas kerjasama

  • NURUL AZWA BTE YUSOF says:

    saya berminat utk berkhidmat di JABATAN IMIGRESEN .. Saya berharap Tuan , Puan dapat mempertimbangkan permohonan saya .. kalau ada jawatan kosong sila hubungi saya di no 0138604605 .. TERIMA KASIH ..

  • rusila harris says:

    assalam , sya berminat sgat nak berkhdmat di jabatan imegresen .

  • SAYA SUKOR ROSLAN ADA KE JAWATAN KOSONG YANG ADA APA2 JAWATAN PON SAYA TERIMA 0122179384

  • cliff anak richard says:

    Dengan ini saya berharap agar permohonan saya untuk memohon perkerjaan sebagai penolong pegawai Imigresen atas minat saya yang mendalam untuk berbakti untuk negara dan usaha saya yang telah melanjutkan pelajaran di peringkat IPT di kolej sains dan pengurusan sarawel.. saya selitkan dengan H/P:019-8383743 … :)

  • zamierul says:

    saya berminat untuk berkhimat di JABATAN IMIGRESEN . sy harap tuan, puan dpt mempertimbangkan permohonan sy .. jika ade jawatan kosong untuk jabatan imigresen sila hubungi sy 017-3216736 .. terima kasih atas kerjasama tuan puan ..

  • nur haryanie bt md sharif says:

    salam,,sy bermnat utk brkhidmat di jabatan imigresen,,h/p 0142422649

1 2 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site is protected by WP-CopyRightPro