Job vacancies at government and private sector in Malaysia.Daily updates…..Jawatan Kosong 2013

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

Jawatan Kosong Amanah Ikhtiar Malaysia

Berikut ialah jawatan kosong yang ditawarkan di Amanah Ikhtiar Malaysia

- Pembantu Tadbir (Perkeranian) Gred 21

Syarat Kelayakan :
- Pemegang Diploma dan Sijil STPM digalakkan untuk memohon.
- SPM 5 kredit termasuk Bahasa Malaysia.
- Hendaklah mempunyai lesen motorsikal (sekurang-kurangnya L statik)

Status Jawatan Kosong : Tetap
Bilangan Kekosongan : 60

Tempat Kerja :
Negeri : SABAH
Daerah : KOTA KINABALU

Pekerjaan Ini Sesuai Untuk : Lepasan Sekolah/IPT
Waktu Bekerja : Normal
Gaji Ditawarkan : RM 1473
Jantina : Tidak Memilih
Taraf Perkahwinan : Belum Berkahwin

Permohonan boleh dibuat melalui laman web berikut:
http://www.jobsmalaysia.gov.my

Sila search jawatan tersebut di laman web jobsmalaysia jika anda tidak jumpa.

Tarikh Tutup Permohonan : 31 Disember 2010

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

PERHATIAN : CARA MEMOHON JAWATAN YANG DITAWARKAN & PERINGATAN SEBELUM MENULIS KOMEN

Iklan dan sebarang jawatan kosong yang dipaparkan melalui blog ini tiada kena mengena dengan kami.Kami cuma menyampaikan maklumat tentang iklan ini daripada pihak asal yang menawarkan jawatan kosong.Mungkin ada iklan dan informasi jawatan yang kami paparkan di blog ini kurang tepat.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala masalah yang berlaku melalui iklan yang ditawar dan dipapar di blog ini.

Maka,sebarang permohonan,pertanyaan,kekeliruan dan apa jua masalah yang anda hadapi berkenaan jawatan yang anda minati,sila tanyakan terus kepada jabatan,kementerian atau syarikat yang mengiklankan jawatan kosong tersebut,sama ada melalui email,laman web,nombor telefon dan sebagainya yang disediakan oleh mereka.

Kepada pengungjung blog yang berminat untuk memohon jawatan yang ditawarkan sila klik link yang diberikan pada iklan dan sila ikuti arahan yang diberikan untuk mengetahui bagaimana cara-cara untuk memohon.Jangan tinggalkan sebarang komen yang mendedahkan maklumat peribadi anda kepada umum.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala maklumat peribadi yang anda dedahkan.

Harap Maklum.Terima Kasih.

24 thoughts on “Jawatan Kosong Amanah Ikhtiar Malaysia

  • finaz says:

    assalammualaikum,
    saya berminat keje di amanah iktiar bagi jawatan pembantu tadbir..tetapi selalunya ditawarkan pada lelaki dan bukannya perempuan. Dan bagi mereka yg belum berkahwin. kepada org yg telah berkahwin tidak layak ke momohon.

  • kolarhijau says:

    w`salam…

    finaz,
    cuba dulu, ada rezeki insyaAllah dapat.
    jangan putus asa.

  • lisa says:

    hello, sy nk tnya cara memohon jawatan ini setelah masuk di laman web jobsmalaysia klik d mana ya?

  • aini says:

    assalam..saya pernah memohon jawatan di aim sebelom ini.tetapi tidak dipanggil untuk temuduga walaupon memenuhi syarat minimum yg ditetapkan.pohon penjelasan

  • I.Man says:

    Slm 1M’sia..ada kekosongan post2 lain di AIM?
    (yg brsesuaian dgn kelayakn:SPM shj)..

  • lisa says:

    hello, kawan2 sekalian tahu tak bgaimana nak apply jawatan ni through JobsMalaysia. Adakah kita perlu mendaftar di jobsmalaysia terlebih dahulu?

  • ingin tahu... says:

    assalmmulaikum saya pernah mintak kp11 pada bulan 10 ari tue tapi tak ader jawapan oun…saya nak tahu adakah umur saya skrg susah nak dapat keja kerajaan…atau kp11 tue dah tutup iklan..

  • la nora sharapova says:

    assalamuaikum……

    apa kretiria tuk pohon jawatan nie…..selain ada spm??

  • Juliana says:

    kalau semua memenuhi kriteria di atas, tetapi tak de lesen motor.. ader lesen keta..bole apply ker?

  • cda says:

    klu xda lesen cmna????

  • nita says:

    nanti temu duga kat sabah jugak ke

  • abby says:

    hye..salam..aku mau appky bah cm na tu ah????terus p pejabat dia yg di kingfisher tu ka???

  • mas says:

    salam…cm ne nk apply jawatn ni???lau p jbmalaysia nk klik dimana???

  • solle says:

    saya ada lesen motor n keta,tpi saya nda punya kelulusan apa2,so bole ka saya memohon….!!!!!!!!!!

  • Shima says:

    kalau xde lesen tp kriteria lain smuanye dh cukup lgkp cmner??blh x??

  • mieya says:

    apsl bila pergi kt job m’sia xdpt plk nk apply??
    cne nk apply ni???

  • hani ikesyu says:

    waalaikumussalam..

    yup..btull..kna daftar dlu kat jobsmalaysia..
    pastuade link kat atas yg tuliscari portal x silap..taipla amanah ikhtiar malaysia..n then search..tntu dapat..
    selamat mncuba..
    insyaALLAH..ade rezeki kat ctu..kita dapatla kje tu..
    yg pnting ikhtiar n jgn cpat putus asa..

  • josh says:

    morning…nape x dpt search jawatan tu ye.. ada cara lain ??

  • Zainal says:

    Salam.
    knp sy x d mklumkn ada jwtn kosong d AIM ni?
    klu sy tau dah tntu sy dah pohon jwtn ni.
    sbb sy prnh jg pohon jwtn dlm AIM sblum ni (pembantu amanah). dan prnh mengikuti kursus induksi jwtn pembantu amanah yg btempat d kg tajau tuaran.
    sy t’ingin sangat nak kerja d bwh AIM ni.
    Kepada pihak AIM SABAH, sila beri peluang pada sy.
    TQ

  • salmi says:

    salam” zainal awk penah pergi kursus induksi bkn ker klu pergi kursus induksi da cnfirm dpt?

  • faizah says:

    assalamualaikum jawatan ni mash ada x??
    kalau pohon guna job malaysia x dapat la..
    dia cakap x da padanan ditemui..
    ada alternatif lain x nk isi borang permohonan dia??

  • faizi says:

    faizah : kalau dilihat pada tarikh tutup permohonan sudah pun tamat..jadi dah tutup le kot sebab tu tak ada padanan kat jobsmalaysia..

  • Aimspeedzone says:

    Sa da cri kat jobmalaysia jawatan amanah ikhtiar malaysia,tade pun jawatan yang di tawarkan pada masa ini…????tap kat website ada pun di nyatakan jawatan,jad persoalannya cn mna mhu toe isi keja,,?

  • azila azaha says:

    skrg da 2012.. bley lg ke apply skrg?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site is protected by WP-CopyRightPro